Me kaipaamme Sinua mukaan!

Tiesitkö, että pääkaupunkiseudulla järjestetään aktiivisesti toimintaa Helsingin Eteläpohjalaiset ry:n toimesta sekä eteläpohjalaisille/pohjalaisille että kaikille, jotka ovat kiinnostuneita pohojalaisuudesta sekä heidän seurasta ja yhdessäolosta.

Me kaipaamme Sinua mukaan !

Tiesitkö, että pääkaupunkiseudulla järjestetään aktiivisesti toimintaa Helsingin Eteläpohjalaiset ry:n toimesta sekä eteläpohjalaisille/pohjalaisille että kaikille, jotka ovat kiinnostuneita pohojalaisuudesta sekä heidän seurasta ja yhdessäolosta.

Tervetuloa mukaan toimintaan yhdistyksen jäseneksi ja osallistumaan toiminnan suunnitteluun, toteutukseen tai sitten osallistumaan eri tilaisuuksiin.

Syksyllä on mahdollisuus osallistua KOKO PERHEEN PUUHAPÄIVÄÄN Duudsonit Activity Park-puistossa Iso Omena Espoo, Piispansilta 11, Espoo LAUANTAINA 10.11. klo 13 alkaen. Vanhemmille ja isovanhemmille vapaa sisäänpääsy, lapsille tai lastenlapsille 2-6 vuotiaat aikuisten seurassa 14 eur ja 7-16 vuotiaat 17 eur.

Helsingin Eteläpohjalaiset ry on vuonna 1941 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia pääkaupunkiseudulla asuvien eteläpohjalaisten yhdyssiteenä, sekä vaalia ja tehdä tunnetuksi eteläpohjalaisuutta pääkaupunkiseudulla. Toimintamme tuo esiin ja esittelee eteläpohjalaista kulttuuria – musiikista kirjallisuuteen – yhteyksien pitäminen kotimaakuntaan ym. Toiminta ja tunnelma tilaisuuksissamme on reipasta, iloista, mukaansatempaavaa. Saat olla ihan oma ”ittes”, puhua murretta ja kuunnella sitä.

Jäseneksi liittyessäsi saat neljä kertaa vuodessa Plari- lehden lieventämään kotiseutu ikävää. Jäsenmaksu on edullinen v. 2019 vain 20 €. Plarista voit lukea mielenkiintoisia juttuja kotiseudulta ja pääkaupunkiseudulla asuvista eteläpohjalaisista. Tutustu internet sivuihimme www.helsinginetelapohjalaiset.fi tai tykkää meistä Facebook-sivuillamme (ko. sivuilta ja Plari lehdestä löytyy myös hallituksen jäsenten yhteystietoja). Jäseneksi voit liittyä www.helsinginetelapohjalaiset.fi – sivulla tai kirjoita kommentteja/tai palautetta ” Kehu tai kurmoota” – palaute osiossa.

Tervetuloa mukaan! 

Jaakko A. Ojala, puheenjohtaja          Helena Pyhälahti-Räisänen, sihteeri