Lahjoitus Vaasan yliopistolle

Minulla oli ilo ja kunnia olla edustamassa yhdistystämme, kun Ministeri Jaakko Nummisen (yhdistyksemme kunniajäsen) ja hänen puolisonsa filosofian maisteri Maija Nummisen kirjaston ja siihen liittyvän laajan lehtileikekokoelman siirtymisen lahjakirjat allekirjoitettiin lahjoituksena Vaasan yliopiston omistukseen.

– Olen jo monien vuosien ajan miettinyt, mihin voidaan sijoittaa suureksi paisunut kirjakokoelmamme ja katsonut, että sopivin sijoituspaikka olisi kotimaakuntani Etelä-Pohjanmaa ja siellä taas paras mahdollinen paikka Vaasan yliopisto ja tiedekirjasto Tritonia, Jaakko Numminen toteaa.

Kuvissa lahjakirjan allekirjoitusta suorittamassa olivat ministeri Jaakko Numminen, filosofian maisteri Maija Numminen, opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, opetusministeriön kansliapäällikkö Anita Lehikoinen, Vaasan yliopiston rehtori Jari Kuusisto, Tritonian johtaja Anne Lehto, entinen EU parlamentin jäsen Kyösti Virrankoski E-P Kulttuurirahaston edustajana. Jaakko A. Ojala