Kesä ja sen riennot odottavat

”Hyvä Jäsen!

 Kesä ja sen riennot odottavat, mutta ennen sitä laita jo syksylle kalenteriin Helsingin Eteläpohjalaiset ry:n toimintaa ja tapahtumia:

  – torstaina 10.10 klo 17 – 20 Kampin palvelukeskuksessa, Salomonkatu 21 B, Helsinki on tilaisuus, missä katsotaan kaksiosainen lyhytelokuva Muistoseurat (osat I ja II). Järvilakeuden kansalaisopiston lyhytelokuva Muistoseurat on moderni maalaiskomedia, jossa fiktio sulautuu löyhästi tositapahtumiin Etelä-Pohjanmaan lakeusmaisemissa. Väliaikatarjoilun lomassa on myös musiikkia. Ohjelmamaksu 15 euroa.

– torstaina 7.11 klo 17-20 Kampin palvelukeskuksessa, Salomonkatu 21 B, Helsinki tulee kuoro Korsuveljet Ilmajoelta esiintymään ja esittämään kevyttä viihdemusiikkia viime vuosikymmeniltä ja sota-ajan sävelmiä. Lisäksi piispa Jorma Laulaja kertoo Etelä-Pohjanmaan murteesta eli mitä tarkoottaa ”ree” (ärrä) ja ”dee” (d-kirjain) eteläpohjanmaan murteessa. Väliaikatarjoilua. Ohjelmamaksu 20 euroa.

  – itsenäisyyspäivän juhla perjantaina 6.12 klo 13.00. Paikka varmistuu myöhemmin. Ohjelmamaksu 15 euroa.

 Lisäksi syksyn aikana ilmestyy kaksi jäsenlehden Plarin numeroa. Tilaisuuksista lisää tietoa ko. numeroissa ja www-sivuilla.

 Hyvää Kesää ja tavataan syksyllä! Aion kesän aikana viipyä jonkin verran kuvan savusaunassa.
 

    Jaakko A. Ojala

    puheenjohtaja, Helsingin Eteläpohjalaiset ry