Uudet www sivut

Hyvä Jäsen

Olemme uudistaneet verkkosivujemme rakennetta ja sisältöä. Päätyön tässä ovat tehneet konsultti Niko Jokinen ja jäsenrekisterin pitäjämme Heikki Latvatalo. Hallituksen jäsenet ovat osaltaan tuottaneet sisältöaineistoja. Tavoite on verkkosivuilla viestiä tulevista tapahtumista ja muusta toiminnasta entistä paremmin. Myös tärkeät taustatiedot yhdistyksestä ja sen toimijoista ml. hallitus ja muut toimihenkilöt kiinnostavat jäseniämme. Uudistettu rakenne helpottaa sivuilta löytämään nopeasti haettavaa tietoa. Muistutan tässä, että jäsenen yhteystiedot kuten postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite on hyvä pitää ajantasalla jäsenrekisterissämme ja muutokset on syytä ilmoittaa hetimmiten Heikki Latvatalolle (heikki.latvatalo(@)gmail.com).
Seuraa näitä sivuja ja osallistu toimintaamme ja tapahtumiimme!
Terveisin Jaakko A. Ojala, puheenjohtaja