Hyvät Helsingin Eteläpohjalaiset ry:n Jäsenet !

Lähetän nyt tässä viestiä jäsenillemme.

 Koronapandemian pitkittyminen on ikävästi estänyt odotettujen ja toivottujen tilaisuuksien järjestämisen kuten mm. kuntavierailut tai musiikki- ja muut kulttuuritilaisuudet. Jäsenlehteämme Plaria pystymme kyllä tekemään.

 Uskaltaisinko kuitenkin odottaa ”valoa tunnelin päässä”, kun nyt rokotukset edistyvät ja rajoitukset alkavat vaikuttaa tartuntalukujen talttumiseen. Kevät etenee ja kesä koittaa. Toivotaan, että kevään lopulla jo voitaisiin järjestää jotain esim. vuosikokous tai muuta. Näistä kerromme sitten Plarissa ja verkkosivuilla ja facebook-sivuilla, jos näiden järjestäminen on mahdollista.

Www sivultamme löytyy mukavaa murrejuttua. Kauhajoelta olevan Kerttu Karhun murrekirjoitus ”Kotokylä”. Kirjoitus sijoittui viime syksyllä Murreseura Krannien murrekirjoituskilpailuissa 2. sijalle.

 Nyt kokoamme seuraavaa Plaria no 2/2021, minkä pitäisi tulla jäsenille toukokuun puolivälissä. Siellä taas kivaa eteläpohjalaisuuteen liittyvää luettavaa ja tietoa tulevasta kesästä Etelä-Pohjanmaalla.

 HUOM! Varmaan lähes kaikki olette jo maksaneet yhdistyksemme vuoden 2021 jäsenmaksun. Jos kuitenkin vielä se odottaa ja on tekemättä, niin olisi kiva hoitaa se kuntoon. Tänään 24.3 oli eräpäivä ja jos lomake on kadonnut, niin summa 23 euroa ja tili OmaSäästöpankki Oyj FI61 410800 1140 7163 – tietokenttään maksajan nimi, jos viite puuttuu.

      Hyvää Kevään jatkoa ja odotellaan paluuta ”uuteen normaaliin”!

      Jaakko A. Ojala, puheenjohtaja