Vuosikokous

Hyvä Jäsen! – Tervetuloa vuosikokoukseen!

 • Kutsumme jäsenet Helsingin Eteläpohjalaiset ry:n vuosikokouksiin 2020 ja 2021.
 • Ajankohta on keskiviikko 9. kesäkuuta klo 16.00 – 18.00 ja paikka Cafe/Ravintola Lasipalatsi 2.krs., osoite: Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki.
 • Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Lisäksi vuosikokous hyväksyy hallituksen esittämät kunniajäsenet säännöt ja asiakirjat löytyvät yhdistyksen www-sivuilta, www.helsinginetelapohjalaiset.fi kohdasta > yhdistys > säännöt ja vuosikokous  
 • Kokouksessa myös muuta ohjelmaa: Irma-Liisa ja Erkki Juuti kertovat sukututkimuksesta. Heiltä voi kysellä sukututkimuksen mielenkiintoisista kuvioista ja miten sellaista voisi aloittaa!

Poikkeuksellisen koronapandemian vuoksi otamme huomioon viranomaisten ohjeet ja rajoitteet tilaisuuksille ja kokoontumisille niiden terveysturvalliseen järjestämiseen. Tämä tarkoittaa riittäviä turvavälejä ja maskien käyttöä ja käsihygieniaa. Jos koronatilanne ja sitä koskevat määräykset edellyttävät ko. ajankohtana mm. osanottajien määrän suhteen, varaudumme ottamaan yhteyttä kaikkiin vuosikokoukseen ilmoittautuneisiin ja varmistamme kokouksen.

Sen vuoksi pyydämme kaikkia heitä, jotka ovat halukkaita ja kiinnostuneita osallistumaan ko. vuosikokoukseen, ilmoittautumaan seuraavasti:

 • sähköpostilla: ojalajaa@saunalahti.fi
  • puhelimella: 040 743 79 71, Jaakko A. Ojala
  • postitse Jaakko A. Ojala, Aidasmäentie 37 B, 00650 Helsinki
  • aiemmat ilmoittautumiset otetaan huomioon!

Tervetuloa vuosikokoukseen ja Ilmoita osallistumisestasi yo. ohjeilla!

 • Jäsenmaksulomakkeet tulivat postissa maaliskuussa 2021. Jos et ole vielä maksanut jäsenmaksua, tee se pikimmiten!  Jäsenmaksutili Oma Säästöpankki Oyj FI61 410800 1140 7163, laita selvästi nimesi maksun viesti-osaan.

Jäsenmaksujen eräpäivään mennessä maksavien kesken arvoimme 4 Pöyrööt sarjakuvakirjaa ”Priimaa pukkaa”.  Kirjan  saivat Esko Haapala Helsinki, Heleena Övermark-Lehto Espoo, Sari Mutka Kauniainen ja Sisko Salomaa Kirkkonummi. Onnittelut!  Helsingin Eteläpohjalaiset ry Hallitus

Esityslista 2021

Toimintakertomus 2019

Toimintakertomus 2020

Toimintasuunnitelma 2021

HEP talouarvio 2021

HEP tasekirja 2019

HEP tasekirja 2020